Nyheter

Her kan du se hva som har skjedd i klubben den siste tiden. Vet du om noe som burde vært med her? Tips webmaster.


08.08.2019 Kansellert helg 10-11 aug
På grunn av begredelig værmelding for helgen har jeg valgt å kanselle begge dager. les mer »

23.06.2019 DE er hjemme i hjem med ny canopy :-)
les mer »

23.10.2018 Web OK igjen
Etter litt debugging er nå webben vår operativ igjen. Si fra om du finner noen feil! les mer »

15.10.2018 Vedlikeholdshelg
Det er noen som kommer, men vi kan godt få med flere! Send en mail til Rebecca eller Øyvind :) les mer »

09.05.2018 FULLT PÅ FLYGING 11-12 MAI PGA INTROKURS
Vi har mye som skjer på Starmoen til helgen - så nå har vi ikke mer kapasitet til skoling. Vincent er den eneste vi får til mellom slagene - dere andre elever må sette opp helgene utover :-D les mer »

03.05.2018 GMI på vei hjem!
Endelig ser det ut til at vår K-21 er på vei hjem fra verkstedoppholdet i Sverige. Forhåpentlig i løpet av uke 19. Det må gjøres en årlig inspeksjon på den før den er luftdyktig. Planen er å bruke helgen 19-20.mai på dette. Klubben skal til Nome den helgen, men håper noen legger turen til Starmoen også. Vi bør være 3-4 stk tilgjengelig på plassen. Så går det nok fint å fly seg en tur innimellom jobbingen. les mer »

23.04.2018 NB: Vinsjkurs 4-5 mai :-O Feil dato ble nevnt!
NB! En glipp på dato: Elverum Seil holder vinsjkurs nå til helgen (!). For dere som vil være med på dette så må dere gi beskjed asap :-) Ser det er fullbooket på ORS, men det er mulig å ta seg en dagstur om man ikke har andre kreative måter i innlosjere seg på :-D les mer »

23.04.2018 Fantastisk fin flyhelg :-D
Helgen var super! Petter A Gustavsen og Leo Nielsen kom i Dynamic og skolet et par turer i ask21 i bra crosswind, mens Johannes Kielland, Eirik Brenner Martins, Svein Larssen, Lars Rune og Øyvind Sørgaard tok en lengre strekktur på søndagen. Vi delte plassen vår med 12 kjekke Aerobatics karer som trente luftakrobatikk på østsiden av plassen. Rebecca trener mot å bli acrodommer. En super flyhelg hadde vi! Neste helg er det også årets første Norges Cup for de konkurranselystne - vi heier på Svein, Eirik og Johannes <3 les mer »

13.04.2018 Skoling helga 14-15 April kansellert
Hei Kansellering av helg 14/15 April da ingen elever er påmeldt. Bestemt av ass skolesjef og meg. Mvh. Fred Rune Pettersen Instruktør les mer »

03.04.2018 GSFK PÅSKELEIR '18 - nesten 60 timer flydd og 15 på leir :-D
Påskeleiren er dessverre over for denne gang, men vi kan trygt si at flysesongen ble virkelig kick-startet i god GSFK-ånd med både påskesol og knalltermikk med opptil stig i 5 m/s! Vi har på en uke flydd nesten 60 timer - og er godt i gang med klubbmålet om at alle flyr et par timer mer enn i fjor :-D Stor takk til: De beste instruktørene (Ola Heien, Lars Fostvedt og Fred Rune Pettersen, Jan Eric Chute + instruktører fra EFSK) som motiverte og instruerte elevene våre Merete Saglien, Finn Bergstrøm og Arild Buen. Merete nærmer seg solo, Finn nærmer seg oppflyging og Arild er godt i gang på grunnkurs. Takk til de beste slepepilotene og spesielt vår egen Bendik Johansen som også fikk flydd sin PFT mellom slagene. Takk til Vertinne Ole Reistad Senter som disket opp med bålpanne og kokekaffe + sitt gode humør og bevertning i påskepuben <3 Og takk til alle som var med og fløy som var og innom - uten ditt selskap hadde ikke leiren blitt det den hadde blitt: Øyvind Sørgaard, Kjetil Nordheim, Espen Aarhus, Steinar Øksenholt, Anders H. Kulblik, Ola Nordengen Andreas Gjersum Helle, Lars Rune Bjørnevik, Øyvind Habberstad, Johannes Kielland, Eirik Brenner Marthins, Martin Bjørnebekk, Ole Richard Valsgård ++? Vi har foruten flyging spilt brettspill, lagd god mat, bakt boller og rundstykker, sett på film, hatt dype samtaler om livet og kost oss masse i hverandres selskap. Nå er det bare å gi gass med egne mål og klubbmål utover våren - the best is yet to come! les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2018
Send E-post