Lyst å prøve - eller la en annen få gleden?


Lurer du på om seilflyging er noe for deg, eller har du noen du vil gi en tur i seilfly som gave?
Du kan lese mere om seilflygning på våre infosider

Duo Discus i termikk

Duo Discus i termikk

Hvor finner du oss?

Vi holder til på Starmoen flyplass rett utenfor Elverum og flyr stort sett hver helg fra påske til ut i oktober så langt været tillater det. En introtur foregår i en av våre to-setere sammen med en av klubbens instruktører.
Vel installert

vel installert og klar for avgang

På finale til Starmoen

På finale til Starmoen

Etter en gjennomgang på bakken av hvordan et seilfly fungerer, hva som gjør at et seilfly kan fly i timevis uten motor og hva de viktigste instrumentene viser slepes vi opp 1000 meters høyde over flystripa. Derfra flyr vi på egenhånd og hvis du vil kan du prøve hvordan det er å fly selv. Turen varer fra ca 20 minutter til.... tja, si det... det er avhengig av forholdene.

Priser og turer

Bestilling:

Dersom du ønsker å avtale tid eller har noen spørsmål kan du gjøre dette ved å sende en mail til mailto:gsfk.info@gmail.com

Introtur 1000 meter

En tur med slep til 1000 meter koster 2900 kroner og skjer på lørdager eller søndag. Hvis du kjenner noen du har lyst til å gi en tur i seilfly som gave er dette en flott gave å få. Hvis ønskelig kan vi sende deg et "gavekort" slik at du har noe på forhånd å gi bort til den heldige mottaker.

Annet:

Det er viktig at du er opplagt og edru når du skal ut å fly, både av hensyn til sikkerheten og for at du skal få mest mulig ut av turen. Et par solbriller kan være kjekt å ha med. Mer om seilflyging og hvordan du kan lære å fly finner du på klubbens skolesider.

Gardermoen seilflyklubb © 2018
Send E-post