Hva skjer fremover?

02.03.2019      GFSK Teknisk vedlikehold på SF

Vi tar årlig inspeksjon og polleringsjobb på siste flyet vårt denne helgen. Har du enda ikke bidratt på dugnadssiden i 2018 er dette en gylden anledning til å holde dine fly i luften og i god operativ tilstand. Vi trenger totalt 4-5 folk inkludert tekniker, så bare tell på påmeldingssiden ..les mer »


07.03.2019      GSFK Årsmøte

GSFK-Styret ser veldig fram til at akkurat DU kommer denne dagen i godt lag med dine GSFK-kollegaer for en oppsummering av et flott og innholdsrikt flyår i 2018. Adressen er: Instituttveien 10, 2027 Kjeller (jobben til Kjell Arne som vanlig).

Det blir et viktig møte for å kjenne på pulsen
..les mer »


09.03.2019      Vågå Wavecamp

Drammen Flyklubb arrangerer bølgeleir på Vågå denne perioden og her kan man melde seg på og ta med eget fly. Ta kontakt med Drammen Flyklubb om du vil være med på dette :-) ..les mer »


09.03.2019      Svedanor Fjellflygingsleir

Seilflyseksjonens årlige fjellflygingsleir/kurs går av stabelen i Vågå og du kan melde deg på dette om du er viderekommen elev eller sertifikatpilot. Du kan ta med eget fly eller så kan du låne dette der. Dedikerte instruktører instruerer fra baksetet hele perioden.

Meld deg på http://svedanor.com/.
..les mer »


09.03.2019      GSFK Vedlikeholdshelg del 2: SF

Vi trenger en helg til for å få SF ferdig :-)
Vi trenger å være 4-5 stk totalt og vi bor på hytte og koser oss.
Bli med!

..les mer »


Tidligere hendelser...

16.02.2019      Kurshelg i MYB og radiotelefoni

Denne helgen kan du få kompetanseheving i form av kurs og eksamen på samme helg i godt lag med andre flyvenner og kollegaer i faget "Menneskelige ytelser og begrensinger (Flypsykologi) og radiotelefoni. Påmelding gjøres til S/NLF og informasjon om når og hvordan blir sendt ut på egen mail til alle les mer »

09.02.2019      S/NLF Teknisk samling

Alle teknikere våre er velkomne til å delta på seksjonens tekniske samling for kompetanseheving og erfaringsutveksling sammen med teknikere fra samtlige klubber i landet. Påmelding gjøres til S/NLF og informasjon kommer med epost. les mer »

06.12.2018      Post-samling & Torsdagspils

Da er sesongen over og vi samles en siste gang før det nye året kicker inn. Denne kvelden samles elever og instruktører til egen samling hvor det tas en oppsummering over målsettinger og flysesongen i sin helhet. Dette er en viktig del som bygger på den første samlingen vi hadde les mer »

01.12.2018      Vedlikehold

Vi mekker 2 av 3 av flyene våre i Erlend sin hangar :-) Vi er tre påmeldte så langt og vi trenger minimum 2 til - meld deg på for en superhyggelig helg :-D les mer »

27.10.2018      Sesongavslutning & tentativ vedlikeholdshelg

Ole Reistad Senter inviterer til hyggelig sesongavslutning på Starmoen for alle piloter! Vi deltar og kjører på med vedlikehold denne helgen. Vi trenger minimum 3-4 pers i tillegg til våre dyktige teknikere :-) Meld deg på! les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2018
Send E-post