Hva skjer fremover?

Side:
Side:

Tidligere hendelser...

06.12.2018      Post-samling & Torsdagspils

Da er sesongen over og vi samles en siste gang før det nye året kicker inn. Denne kvelden samles elever og instruktører til egen samling hvor det tas en oppsummering over målsettinger og flysesongen i sin helhet. Dette er en viktig del som bygger på den første samlingen vi hadde les mer »

01.12.2018      Vedlikehold

Vi mekker 2 av 3 av flyene våre i Erlend sin hangar :-) Vi er tre påmeldte så langt og vi trenger minimum 2 til - meld deg på for en superhyggelig helg :-D les mer »

27.10.2018      Sesongavslutning & tentativ vedlikeholdshelg

Ole Reistad Senter inviterer til hyggelig sesongavslutning på Starmoen for alle piloter! Vi deltar og kjører på med vedlikehold denne helgen. Vi trenger minimum 3-4 pers i tillegg til våre dyktige teknikere :-) Meld deg på! les mer »

20.10.2018      GSFK Vedlikeholdshelg

Vi trenger at en hyggelig gjeng på 3-4 minimum melder seg på denne helgen og bistår våre flotte teknikere med vedkilehold på flyparken vår. Vi koser oss med god mat og stemning - KOM! Meld deg på her på www.gsfk.no :-D les mer »

05.10.2018      SEILFLYKONFERANSEN 2018

Årets pilottreff for seiflygere er i år - og vi møtes denne helgen på Storefjell, Hotell. Spennende seminarer, god mat, flyging og sosialt treff! Mer info kommer om påmelding og program - hold av datoen :-) les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2018
Send E-post