Hva skjer fremover?

Side:

03.03.2017      Teknisk samling og vedlikehold på SF

Meld deg på for bistand i anledning teknisk vedlikehold. Kontakt Ola Nordengen for spørsmål. Meld deg på :-) ..les mer »


09.03.2017      GSFK Årsmøte

Du som medlem er hjertelig velkommen til GSFK årsmøte. Her går vi gjennom alle aktiviteter og tall for seilflyåret 2016 - viktig at du kommer! Det blir servert noe digg og det blir muligheter til å treffe og snakke med dine flykollegaer. Styret vil presentere viktige ting fremover og styreleder ..les mer »


16.03.2017      Utvidet styremøte med samtlige klubbverv

Alle som har verv og roller i GSFK er invitert til et utvidet styremøte med styre og styreleder. Dette blir en hyggelig kveld hvor vi posisjonerer oss for det som ligger foran! :-) ..les mer »


30.03.2017      Flysikkerhetskveld og kick-off

Vi kick-starter året med å møtes til hyggelig samling på Peppes som vi pleier og snakker flysikkerhet. Dette er en flott anledning å treffes, samt bevisstgjøre hverandre på aspekter som trygger vår flyging og aktivitet. Meld deg på og kom :-) Det er åpent for alle andre flymiljøer og delta ..les mer »


Side:

Tidligere hendelser...

05.02.2017      Rekruttering på Modellflymessa

Vi rekrutterer nye medlemmer og interesserte til introkurs og startpakker på stand på den årlige modellflymessa på Ekeberg. Kom innom og/eller join oss denne dagen - meld deg på :-) les mer »

14.09.2016      Høstleir

Bli med å høstens vakreste eventyr! les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2006 Send E-post