Hva skjer fremover?

Side:

08.03.2018      GSFK ÅRSMØTE

YES, da skal vi se med takknemlighet tilbake på seilflyåret 2017 og oppsummere aktivitetene, økonomien og stemme fram nytt styre.
Vi kommer sammen over bakst og kaffe mens vi sammen posisjonerer oss for et nytt og spennende år. Det er derfor VELDIG ønskelig at alle medlemmer kommer, for din mening og
..les mer »


15.03.2018      Utvidet styremøte med verv

Vi møtes med nytt styre og klubbverv for planlegging av det beste seilflyåret hittill! Refleksjonsnotat blir sendt ut på forhånd. Velkommen - kom sulten! ..les mer »


17.03.2018      Instruktørsamling GSFK & Instruktørflyging

Kjære instruktører, vi inviterer deg som skoler trofast i GSFK til å komme sammen med skolesjefen og dine instruktørkollegaer til en hyggelig helg med sosialt, flyging og noe faglig påfyll på vår hjemmeflyplass. Dette ble en kjempehyggelig helg i fjor og vi tror at denne skal bli minst like bra ..les mer »


22.03.2018      Flysikkerhetskveld, KICK-OFF & Pre-Skolesamling

Vi samles for sesongens viktige fraspark i godt lag over pizza med fokus på flysikkerhet, målsettinger og kompetansedeling :-D

Nytt for i år, er at alle elever og instruktører møtes først til en samling der alle elevene får møte sin primærinstruktør og sammen skal vi ta i bruk noen praktiske verktøy
..les mer »


Side:

Tidligere hendelser...

11.02.2018      GFSK Rekruttering og PR på Modellflymessa

Vi deltar på modellflymessen og rekrutterer nye medlemmer :-) Vi trenger en hyggelig gjeng på 4-5 personer. Meld deg på ! les mer »

02.02.2018      Teknisk samling på Starmoen

Kurs i sentral regi for alle teknikere og kommende teknikere. Ola N tar kontakt med alle våre vedr påmelding på dette kurset :-) les mer »

09.11.2017      Årets siste Torsdagspils

Kom sammen og treff flykollegaene dine en siste gang før sesongen er ferdig :-) les mer »

27.10.2017      Sesongavslutning på senteret

Sesongavslutning på ORS. Meld deg på til flyging og hyggelig sammenkomst før sesongen 2017 avsluttes. les mer »

Gardermoen seilflyklubb © 2006 Send E-post